Over mij

hwosten3-1Ik ben geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Brabant. Daar woon ik nog steeds.

Ik ben begonnen als leraar geschiedenis, maar ik werk inmiddels al jaren in de informatica. Werken met computers dus.
Graag schrijf ik verhalen, die iets extra’s toevoegen aan de werkelijkheid. Daardoor lijkt het alsof mijn hoofdpersonen als het ware in een droom belanden. Ze beleven spannende avonturen met een knipoog naar de werkelijkheid. Van mijn lezers hoor ik vaak dat ze mijn boeken in één adem uitlezen. Dat is natuurlijk een groot compliment.
Ik begon met verhalen vertellen omdat mijn zoon, Dennis, daar om vroeg. “Verhaaltje, verhaaltje,” zo vroeg hij, “ik hoor het mijn oudste zoon nog roepen. Elke avond als ik hem naar bed bracht, smeekte hij om een nieuw verhaal. Nou hij geeft ze gekregen! Van elk boek, dat ik heb geschreven, heeft hij tenminste drie versies te horen gekregen. En toch, het verveelde hem nooit.

Ook mijn andere zoon, Almir, kreeg nooit genoeg van mijn verhalen. Inmiddels zijn mijn zonen te groot voor mijn boeken, maar dat weerhoudt mij er niet van om te blijven schrijven…” Op scholen, maar ook in een bibliotheek vertel ik daar graag over. Soms gaat het verhaal ook met mij op de loop en lijkt het verhaal werkelijk tot leven te komen. Net zoals in ‘Reis naar Ver Weg,’ waar het de hoofdpersoon, Tim Hokanin, ook daadwerkelijk overkomt. Zelf ken ik dit soort vreemde ervaringen ook. Vandaar dat mijn boeken zo echt lijken, alsof de verhalen werkelijk gebeurd zijn…

Ik heb nog ideeën genoeg voor volgende boeken, spannende boeken. Dus blijf me volgen,  zo blijf  je op de hoogte..